Blog

Op deze pagina zal ik regelmatig verslag doen van mijn ervaringen met ‘onze’ gasten en mijn bevindingen in het veld. Dit naar aanleiding van mijn ‘bijna’ dagelijkse tochten door de Weerribben-Wieden, regelmatig met gasten, en om de laatste gegevens te verzamelen voor mijn nieuwe boek ‘De Grote vuurvlinder’ dat medio 2020 wordt gepresenteerd.

Juni 2020Een periode geen blog bijgehouden in verband met omstandigheden en de coronaperiode waarin de tochtjes en workshops geen doorgang konden vinden. Inmiddels weer gestart en een aantal gezellige vaartjes achter de rug. In mijn nieuwe boot is ruimte genoeg om met een paar personen te kunnen varen en toch de afstand van 1,5 meter in stand te kunnen houden. Zo is er een excursie geweest met een gezin van drie personen en onlangs met een echtpaar.

Vandaag een geweldige vaartocht gemaakt met Weerribbenfotograaf Susan Oosterlaar wat hebben wij vandaag veel geleerd en onderweg lekker geluncht waar Susan ook voor gezorgd had ( een echte aanrader dus ook voor gezinnen en mensen die van de natuur houden.  ­čśŹ Natuurlijk werd er onderweg gestopt voor uitleg en om foto’s te maken 

<3 Tom super bedankt voor dit mooie kado 

<3 Susan dankjewel voor deze onvergetelijke ervaring 

<3 Hier een impressie van onze vaartocht 

Excursie met fotografen op weg naar de rietsnijders in het gebied. Een koude maar mooie dag.

Op naar de rietsnijders.

Met een aantal natuurliefhebbers / fotografen op pad geweest, dwalen door de Weren en Ribben en daarna naar de Rietsnijders voor een mooie fotoshoot.

Lees hier het verhaal en bekijk de prachtige foto’s van fotoclub de Kiekendieven uit Dronten (20-04-19)

‘FANTASTISCHE FOTODAG IN DE WEERRIBBEN’.